Rudenį, kai lauke blogas oras, norisi daugiau šilumos, susibūrimų namuose su artimaisiais ir, žinoma, cinamoninių bandelių. Įsivaizduokite, kaip ruošiate cinamono bandeles ir visi namai prisipildo cinamono kvapo.....
Žingsnis 1
Paruoškite oparą: pieną ir cukrų sumaišykite šiek tiek šiltai, suberkite mieles ir miltus.
Žingsnis 2
30 minučių padėkite į karštą orkaitę.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 4
Tešlai sumaišykite kiaušinį, cukrų, druską ir oparą, sudėkite sviestą ir miltus, išminkykite tešlą. Pastatykite į karštį 1-1,5 valandos.
Žingsnis 5
Sumaišykite cinamoną ir cukrų.
Žingsnis 6
Kai tešla pakils, iškočiokite ją 0,5 cm storio sluoksniu, patepkite ištirpintu sviestu, pabarstykite cinamonu ir cukrumi.
Žingsnis 7
Iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 20-30 minučių.