Publikavimo data: 2024-06-12
Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai
"Cinnabon" - tai garsiosios cinamono bandelės, gausiai pagardintos kreminiu glaistu. Šių kepinių galima nusipirkti kepyklėlėse, tačiau juos nesunku pasigaminti ir namuose. Viskas, ko reikia jūsų virtuvėje, yra orkaitė, gili kepimo skardos ir šiek tiek kulinarinių įgūdžių. Šio recepto cinnabon tešla yra paruošta iš sluoksniuotos tešlos, todėl jų paruošimas neužims daug laiko. Šis bandelių variantas tikrai užims vietą jūsų kulinarijos knygoje.
Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 0,5 cm storio ir patepkite sviestu.
Žingsnis 2
Tešlą pabarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.
Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą susukite į glaudų ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite į ją bandeles ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Žingsnis 5
Paruoškite sviestinį kremą. Pieną pašildykite ant viryklės ir sumaišykite su cukraus pudra iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Sviestu patepkite bandeles kremu, jei norite, papuoškite sėklomis ir patiekite.
Kategorijos