Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai

"Cinnabon" - tai garsiosios cinamono bandelės, gausiai pagardintos kreminiu glaistu. Šių kepinių galima nusipirkti kepyklėlėse, tačiau juos nesunku pasigaminti ir namuose. Viskas, ko reikia jūsų virtuvėje, yra orkaitė, gili kepimo skardos ir šiek tiek kulinarinių įgūdžių. Šio recepto cinnabon tešla yra paruošta iš sluoksniuotos tešlos, todėl jų paruošimas neužims daug laiko. Šis bandelių variantas tikrai užims vietą jūsų kulinarijos knygoje.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
61 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (42 bal.)

Žingsnis 1

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 1
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite 0,5 cm storio ir patepkite sviestu.

Žingsnis 2

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 2
Tešlą pabarstykite cinamono ir cukraus mišiniu.

Žingsnis 3

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 3
Sluoksniuotą tešlą susukite į glaudų ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

Žingsnis 4

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite į ją bandeles ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 5

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 5
Paruoškite sviestinį kremą. Pieną pašildykite ant viryklės ir sumaišykite su cukraus pudra iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Paprasti sluoksniuotos tešlos cinamonai Žingsnis 6
Sviestu patepkite bandeles kremu, jei norite, papuoškite sėklomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
konditerijos gaminiai, mielinė tešla, vaisių ir uogų pyragaičiai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, užkandis, aviečių sezonas, bandelės, cinamonai, receptų knyga, cinamono bandelės, kiaušinių pusryčiai, sūrio bandelės, sūrio pyragas, varškės pyragas, sūrio pusryčiai, kiaušinių suktinukai, kiaušinių tešla

Kategorijos