Publikavimo data: 2024-06-12
Cinnabons su rikota
Praėjusiame amžiuje cinabonų receptas labai išgarsėjo visame pasaulyje! Amerikiečių greitojo maisto restoranų tinklas "Cinnabon" išgarsėjo ruošdamas cinamonines bandeles su kreminiu glajumi. Dabar jų galite pasigaminti ir patys! Pyragaičių "Cinnabons" ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare, taip pat švelniame kreme. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio arba sviesto su cukraus pudra. O šiame recepte į kremą įeina rikotos kreminis sūris!
Žingsnis 1
Mieles suberkite į gilų dubenį ir sumaišykite su ruduoju cukrumi. Sudėkite kiaušinių baltymus, išmaišykite ir plakite, kol masė taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite mišinį iki putų.
Žingsnis 2
Paimkite kitą dubenį ir jame ištirpinkite sviestą. Į sviestą supilkite kiaušinių ir mielių mišinį ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per šį laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Pabarstykite tešlą miltais ir tolygiai paskirstykite rudojo cukraus ir cinamono mišinį ant tešlos.
Žingsnis 5
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Ant kepimo skardos padėkite kepimo pergamento lakštą. Ant viršaus dėkite cinamono riekelėmis į viršų. Palikite juos po rankšluosčiu 20 minučių.
Žingsnis 7
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Žingsnis 8
Supilkite grietinėlę į maišytuvą, suberkite rikotą ir cukraus pudrą. Sumaišykite visus ingredientus, kad gautumėte švelnų kremą kinrožėms.
Žingsnis 9
Kai bandelės iškeps, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir palikite jas atvėsti. Tada aptepkite keksiukus grietinėle ir rikotos kremu.
Žingsnis 10
Išimkite bandeles iš kepimo skardos ir sudėkite į lėkštę. Paruošta!
Kategorijos