Publikavimo data: 2024-05-25
Cinnabon
"Cinnabon" - tai skanėstas, kuris, atrodo, dabar žinomas visame pasaulyje. Švelnias cinamono bandeles, mirkytas glajuje su minkštu grietinėlės sūriu, pripažįsta geriausi šių laikų virėjai. Jie pasirodė visai neseniai - maždaug prieš 35 metus, tačiau jau buvo vadinami gardžiu desertu. Nepaisant to, kad tikrąjį cinamoninių bandelių receptą slepia autorių teisių turėtojas, egzistuoja daugybė panašių variantų, todėl apetitą žadinančių bandelių galima pasigaminti namuose.
Žingsnis 1
Užminkykite kinrožėms skirtą tešlą. Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir truputį miltų, kad gautųsi skystos grietinės konsistencija. Palikite 30 min. brinkti. Atskirai suplakite kiaušinius ir supilkite į pieną. Palaipsniui suberkite persijotus miltus. Išmaišykite tešlą iki vientisos masės, tada palikite aliejumi pateptame dubenyje 1 valandai.
Žingsnis 2
Paruoškite kinrožes. Paruoštą tešlą su trupučiu miltų iškočiokite į 5 mm storio plokštę. Aptepkite sviestu, pabarstykite ruduoju cukrumi ir cinamonu. Suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite ritinį į lygias dalis ir sudėkite bandeles ant kepimo skardos. Uždenkite jas maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite 45 minutes, kad pakiltų. Tada dėkite bandeles į orkaitę ir kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.
Žingsnis 3
Paruoškite kremą. Išplakite kreminį sūrį su sviestu ir cukraus pudra, pagal skonį įmaišykite vanilės. Šiltas bandeles aptepkite paruoštu kremu.
Kategorijos