Aromatingi sūrio keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatingi sūrio keksiukai

Šio recepto sūrio koldūnai pagardinti dviejų rūšių sūriu ir traškūs, nes prieš kepant apvoliojami džiūvėsėliuose. Verta pabandyti pasigaminti ir paragauti šio kepinio, jis patiks visiems. Miltų yra labai mažai, o sūrio nereikia dėti į vidų, jis tiesiog įmaišomas į tešlą. Jis suteikia pyragui ypatingą tekstūrą, skonį ir, žinoma, visas jo savybes.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
469 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
43 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi sūrio keksiukai Žingsnis 1
Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pasirinktus prieskonius. Supilkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla bus standi. Formuokite iš jos nedidelius paplotėlius.

Žingsnis 2

Aromatingi sūrio keksiukai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apvoliokite koldūnus džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos