Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatingi sūrio keksiukai
Šio recepto sūrio koldūnai pagardinti dviejų rūšių sūriu ir traškūs, nes prieš kepant apvoliojami džiūvėsėliuose. Verta pabandyti pasigaminti ir paragauti šio kepinio, jis patiks visiems. Miltų yra labai mažai, o sūrio nereikia dėti į vidų, jis tiesiog įmaišomas į tešlą. Jis suteikia pyragui ypatingą tekstūrą, skonį ir, žinoma, visas jo savybes.
Žingsnis 1
Į tarkuotą sūrį įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir pasirinktus prieskonius. Supilkite miltus ir užminkykite tešlą. Tešla bus standi. Formuokite iš jos nedidelius paplotėlius.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apvoliokite koldūnus džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Kategorijos