Aromatingi varškės pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingi varškės pyragai

Pirozhki yra įvairių nacionalinių virtuvių patiekalas. Nuo senovės Rusijoje šis skanėstas laikomas svarbiausiu patiekalu kiekvienuose namuose. Tarp tautų gyvavo tradicija, kad pirožki turi valgyti visa šeima iš vienos lėkštės. Pirožkų įdarų įvairovė pranoksta visus įsivaizduojamus prioritetus. Šis patiekalas tinka ir užkandžiui, ir jaukiems bei gardiems pusryčiams.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
150 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi varškės pyragai Žingsnis 1
Į šiltą pieną supilkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir suberkite drėgnas mieles. Išmaišykite ir leiskite pakilti iki putų.

Žingsnis 2

Aromatingi varškės pyragai Žingsnis 2
Tada į miltus įmaišykite mieles ir pieną. 1 kiaušinį padalykite į baltymą ir trynį. Tešlai reikės 1 viso kiaušinio ir trynio. Supilkite druską ir likusį cukrų, išmaišykite ir sudėkite ištirpintą sviestą. Užminkykite tešlą ir palikite 1,5 valandos, kad pakiltų.

Žingsnis 3

Aromatingi varškės pyragai Žingsnis 3
Paruoškite pyragėlių įdarą. Į varškę įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir sviestą ir išmaišykite. Tada pakilusią tešlą padalykite į 8-9 dalis. Padarykite apskritimus ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Leiskite jiems pakilti 40 minučių.

Žingsnis 4

Aromatingi varškės pyragai Žingsnis 4
Į dubenį suberkite miltus, sviestą, vanilinį cukrų ir sumaišykite iki smulkių trupinių. Kiekvieno apskritimo centre padarykite skylutę įdarui. Į duobutę įdėkite 2 valgomuosius šaukštus varškės įdaro.

Žingsnis 5

Aromatingi varškės pyragai Žingsnis 5
Aptepkite paplotėlius kiaušinio ir pieno mišiniu ir apibarstykite trupiniais. Tada 25-30 min. pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos