Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingos 4 picos
Pica taps jūsų mėgstamiausia savaitgalio patiekalu. Priklausomai nuo ingredientų ir norimų produktų, ji visada gaunasi skirtinga. Įdarus galite keisti kaip tik norite, tačiau rezultatas visada bus skanus. Šį užkandį galite pasiimti į darbą kaip užkandį, į kaimą ir patiekti prie šventinio stalo. Skanus ir sotus užkandis nepaliks abejingų ir ilgai neužsibus ant stalo.
Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite druską, cukrų ir mieles. Išmaišykite, supilkite šiltą pieną ir alyvuogių aliejų. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Rankas patepkite aliejumi, kad tešla neliptų, padalykite tešlą į 2 dalis ir sudėkite į maišelius. Dėkite tešlą į šaldytuvą 3 valandoms.
Žingsnis 3
Išimkite tešlą ir išimkite ją iš maišelių. Apibarstykite tešlą ir stalą miltais. Du tešlos gabalus padalykite į dar du, kad susidarytų 4 tešlos gabalai 4 picoms.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Išimkite grybus iš skardinės. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais. Alyvuoges supjaustykite mažais apskritimais. Sutarkuokite sūrį. Paruoškite padažą.
Žingsnis 5
Iškočiokite picos tešlą. Padėkite ją ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Tešlą patepkite kečupu. Tada sluoksniuokite priedus pagal pageidavimą. Dėkite kepimo skardą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-20 minučių. Kai pica įgaus auksinę spalvą, išimkite ją iš orkaitės.
Kategorijos