Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis

Mėta yra menkinių šeimos žuvis. Ji vertinama dėl švelnios dietinės mėsos, pasižyminčios nuostabiu skoniu. Ši žuvis yra puikus produktas ir leidžia sukurti tikrus kulinarinius šedevrus. Patiekalai iš mėtų teigiamai veikia virškinimą, juose yra naudingų aminorūgščių, kurių šioje žuvyje labai daug. Bulgariški pipirai išryškins polock skonines savybes, o patiekalas bus ryškus, sultingas ir kvapnus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis Žingsnis 1
Atsargiai išpjaukite paprikos šerdį ir sėklas, sutarkuokite morkas ir smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis Žingsnis 2
Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir suberkite morkas bei svogūnus. Daržoves kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Ryžius išvirkite, nusausinkite ir atvėsinkite. Poliako filė susmulkinkite blenderiu. Patogiame dubenyje sumaišykite ryžius, susmulkintą polaką ir keptas daržoves, išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Aromatingos įdarytos paprikos su mėtomis Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite pomidorų pastą, sultinį ir grietinę. Papriką patepkite augaliniu aliejumi ir įdarykite ją malta žuvimi su ryžiais bei keptomis daržovėmis. Įdėkite papriką į ugniai atsparų indą ir užpilkite padažu. Uždenkite folija ir pašaukite į 190⁰C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos