Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatingos keptos daržovės su lašiša
Lašiša yra gausus įvairių žmogaus organizmui būtinų mikroelementų ir vitaminų šaltinis. Jie stiprina žmogaus kaulus ir gerina smegenų veiklą. O lašišos ir keptų daržovių derinys pasižymi ne tik puikiu mikroelementų rinkiniu, bet ir ryškiu skoniu.
Žingsnis 1
Sumaišykite obuolių želė, actą, vandenį, krakmolą ir sojų padažą. Lašišos filė pagardinkite druska ir kepkite iš visų pusių 3 minutes. Daržoves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite. Į keptuvę įpilkite aliejaus, tada sudėkite morkas, paprikas ir pastarnokus. Porą minučių pakepinkite ir perkelkite paruoštas daržoves į lėkštę. Į keptuvę supilkite želė mišinį ir maišydami virkite 1 minutę. Paruoštą padažą supilkite ant daržovių.
Kategorijos