Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu
Vis dažniau ir dažniau didžiulėse kulinarinėse erdvėse galima rasti receptų, į kuriuos įtraukiamos krevetės. Jos naudojamos kaip atskiras patiekalas, dedamos į picas, salotas ir sriubas. Vienas iš būdingų šio produkto bruožų yra tai, kad nėra vartojimo kontraindikacijų, išskyrus individualų netoleravimą.
Žingsnis 1
Stipriai įkaitinkite keptuvę ant didžiausios ugnies 5 minutes. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Sudėkite krevetes ir kepkite ant didelės ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 2
Po poros minučių sudėkite sviesto gabalėlius. Kai sviestas ištirps, įpilkite sojų padažo. Toliau kepkite krevetes ant didžiausios ugnies.
Žingsnis 3
Kai padažas užvirs, įberkite druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų bei džiovintų krapų. Maišydami kepkite dar apie 5 minutes. Pabaigoje sudėkite smulkintą česnaką.
Kategorijos