Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu

Vis dažniau ir dažniau didžiulėse kulinarinėse erdvėse galima rasti receptų, į kuriuos įtraukiamos krevetės. Jos naudojamos kaip atskiras patiekalas, dedamos į picas, salotas ir sriubas. Vienas iš būdingų šio produkto bruožų yra tai, kad nėra vartojimo kontraindikacijų, išskyrus individualų netoleravimą.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Stipriai įkaitinkite keptuvę ant didžiausios ugnies 5 minutes. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Sudėkite krevetes ir kepkite ant didelės ugnies nuolat maišydami.

Žingsnis 2

Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Po poros minučių sudėkite sviesto gabalėlius. Kai sviestas ištirps, įpilkite sojų padažo. Toliau kepkite krevetes ant didžiausios ugnies.

Žingsnis 3

Aromatingos krevetės su česnakiniu padažu Žingsnis 3
Kai padažas užvirs, įberkite druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų bei džiovintų krapų. Maišydami kepkite dar apie 5 minutes. Pabaigoje sudėkite smulkintą česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos