Aromatingos krevetės su padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatingos krevetės su padažu

Wasabi padažas labai populiarus tarp patiekalų, į kuriuos įeina jūros gėrybės. Šis receptas patiks visiems aštrių padažų mėgėjams. Majonezo dėka krevečių padažas gaunasi labai švelnus, o krevetės su prieskoniais suteikia aromatingą poskonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingos krevetės su padažu Žingsnis 1
Paruoškite krevetėms skirtą padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, terijakio padažą, sojų padažą ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite ir į krevetes supilkite ½ sausų prieskonių: druskos, cukraus, aitriosios paprikos ir prieskonių. Taip pat supilkite citrinos sultis, šiek tiek acto ir alyvuogių aliejaus. Viską dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatingos krevetės su padažu Žingsnis 2
Į puodą, kuriame bus verdamos krevetės, supilkite vandenį ir likusius sausus prieskonius. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir, kai tik vanduo užvirs, supilkite krevetes. Krevetes virkite 5-7 minutes, perkoškite per sietelį ir sudėkite į lėkštę. Karštas krevetes patiekite su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos