Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatingos krevetės su padažu
Wasabi padažas labai populiarus tarp patiekalų, į kuriuos įeina jūros gėrybės. Šis receptas patiks visiems aštrių padažų mėgėjams. Majonezo dėka krevečių padažas gaunasi labai švelnus, o krevetės su prieskoniais suteikia aromatingą poskonį.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetėms skirtą padažą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, terijakio padažą, sojų padažą ir smulkintą česnaką. Viską gerai išmaišykite ir į krevetes supilkite ½ sausų prieskonių: druskos, cukraus, aitriosios paprikos ir prieskonių. Taip pat supilkite citrinos sultis, šiek tiek acto ir alyvuogių aliejaus. Viską dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Į puodą, kuriame bus verdamos krevetės, supilkite vandenį ir likusius sausus prieskonius. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir, kai tik vanduo užvirs, supilkite krevetes. Krevetes virkite 5-7 minutes, perkoškite per sietelį ir sudėkite į lėkštę. Karštas krevetes patiekite su padažu.
Kategorijos