Aromatizuota halva su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aromatizuota halva su medumi

Halva yra vienas populiariausių saldumynų Rytuose. Tinkamiausia ir skaniausia halva laikoma ta, kuri buvo paruošta rankomis. Halvai paruošti reikia ypatingų įgūdžių, o Rytuose šios žinios perduodamos iš tėvo sūnui. Halva ruošiama iš aliejinių sėklų, įvairių rūšių riešutų, miltų ir net cukraus vatos.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
469 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatizuota halva su medumi Žingsnis 1
Sumalkite sėklas blenderiu. Įpilkite aliejaus, medaus ir nuplautų sultenių, gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatizuota halva su medumi Žingsnis 2
Formą išklokite maistine plėvele ir paskleiskite halvą. Dėkite į šaldytuvą per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos