Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatizuotas sviestas
Aromatingas sviestas yra nepakeičiamas produktas ruošiant daugelį patiekalų - nuo paprastų sumuštinių iki bulvių košės. Toks sviestas taip pat puikiai tiks Kijevo kotletams įdarui. Jis labai gerai dera su paprastomis košėmis, suteikdamas joms nuostabų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir išdžiovinkite visas paruošimui skirtas žoleles.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite bazilikus, kad gautumėte šaukštą smulkintų bazilikų.
Žingsnis 3
Atskirkite čiobrelių lapelius nuo stiebo ir susmulkinkite tiek, kad susidarytų šaukštelis smulkintų čiobrelių.
Žingsnis 4
Taip pat smulkiai sukapokite po šaukštelį rozmarino ir raudonėlio.
Žingsnis 5
Sumaišykite sviestą su žolelėmis, įberkite druskos ir žiupsnelį Provanso žolelių. Aliejus turi būti minkštas. Gerai išmaišykite, kad visos žolelės susimaišytų su aliejumi.
Žingsnis 6
Sviestą perkelkite į maistinę plėvelę ir suformuokite dešrelę. Dėkite į šaldytuvą valandai, kad sustingtų.
Kategorijos