Publikavimo data: 2024-06-23
Aštri avokadų salsa su orkaitėje kepta lašiša
Avokadų salsa - tai ryškus ir pikantiškas garnyras, kuris tinka prie keptos mėsos, žuvies ar dešrelių. Salsa yra ryškaus skonio ir aromato, turi didelę maistinę vertę ir mažai kalorijų, todėl šį patiekalą galite įtraukti į kasdienę mitybą. Salsa paruošiama gana paprastai ir greitai, tereikia turėti kokybiškų produktų, kad patiekalas būtų kuo artimesnis meksikiečių virtuvei.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite paruoštus salsos ingredientus, sudėkite į dubenį ir pagardinkite laimo sultimis, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Sumaišykite susmulkintus ingredientus, kad jie visi įsigertų į prieskonius ir aliejų.
Žingsnis 2
Paruoštą lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais, dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Po to žuvį perkelkite į ugniai atsparią formą ir siųskite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę kepti 10 minučių, kol bus paruošta.
Kategorijos