Aštri avokadų salsa su orkaitėje kepta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aštri avokadų salsa su orkaitėje kepta lašiša

Avokadų salsa - tai ryškus ir pikantiškas garnyras, kuris tinka prie keptos mėsos, žuvies ar dešrelių. Salsa yra ryškaus skonio ir aromato, turi didelę maistinę vertę ir mažai kalorijų, todėl šį patiekalą galite įtraukti į kasdienę mitybą. Salsa paruošiama gana paprastai ir greitai, tereikia turėti kokybiškų produktų, kad patiekalas būtų kuo artimesnis meksikiečių virtuvei.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri avokadų salsa su orkaitėje kepta lašiša Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite paruoštus salsos ingredientus, sudėkite į dubenį ir pagardinkite laimo sultimis, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Sumaišykite susmulkintus ingredientus, kad jie visi įsigertų į prieskonius ir aliejų.

Žingsnis 2

Aštri avokadų salsa su orkaitėje kepta lašiša Žingsnis 2
Paruoštą lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais, dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Po to žuvį perkelkite į ugniai atsparią formą ir siųskite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę kepti 10 minučių, kol bus paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos