Aštri krevečių tortilija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Aštri krevečių tortilija

Šiek tiek pakeitę klasikinės tortilijos sudedamąsias dalis, galite gauti gana neįprastą ir skanų patiekalą, kuris tikrai patiks visiems svečiams. Tradicinis mėsos įdaro ir kukurūzų miltų tortilijų derinys jau seniai visiems žinomas, tačiau šiame recepte mėsą siūloma pakeisti krevetėmis. Įdomus ir gana harmoningas patiekalo skonis patiks visiems - ir svečiams, ir namiškiams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri krevečių tortilija Žingsnis 1
Šiek tiek ištirpintą sviestą sumaišykite su miltais ir rankomis suminkykite į trupinius. Po truputį pilkite šiltą vandenį, pilkite palaipsniui, jei miltai geros kokybės, gali prireikti mažiau. Tešlą minkykite 5-7 minutes. Padalykite į 6-8 dalis, palikite 9-12 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Aštri krevečių tortilija Žingsnis 2
Iškočiokite plonas tortilijas ir kepkite karštoje sausoje keptuvėje ne ilgiau kaip po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Aštri krevečių tortilija Žingsnis 3
Pirmiausia svieste ne ilgiau kaip 3 minutes pakepinkite krevetes, tada pomidorus. Jie turėtų šiek tiek suminkštėti. Plokščią duoną aptepkite kreminiu sūriu, sudėkite sviestu pateptus pomidorus, krevetes, uždenkite salotomis ir perlenkite per pusę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos