Publikavimo data: 2024-05-20
Aštri krevečių tortilija
Šiek tiek pakeitę klasikinės tortilijos sudedamąsias dalis, galite gauti gana neįprastą ir skanų patiekalą, kuris tikrai patiks visiems svečiams. Tradicinis mėsos įdaro ir kukurūzų miltų tortilijų derinys jau seniai visiems žinomas, tačiau šiame recepte mėsą siūloma pakeisti krevetėmis. Įdomus ir gana harmoningas patiekalo skonis patiks visiems - ir svečiams, ir namiškiams.
Žingsnis 1
Šiek tiek ištirpintą sviestą sumaišykite su miltais ir rankomis suminkykite į trupinius. Po truputį pilkite šiltą vandenį, pilkite palaipsniui, jei miltai geros kokybės, gali prireikti mažiau. Tešlą minkykite 5-7 minutes. Padalykite į 6-8 dalis, palikite 9-12 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Iškočiokite plonas tortilijas ir kepkite karštoje sausoje keptuvėje ne ilgiau kaip po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Pirmiausia svieste ne ilgiau kaip 3 minutes pakepinkite krevetes, tada pomidorus. Jie turėtų šiek tiek suminkštėti. Plokščią duoną aptepkite kreminiu sūriu, sudėkite sviestu pateptus pomidorus, krevetes, uždenkite salotomis ir perlenkite per pusę.
Kategorijos