Publikavimo data: 2024-04-01
Tortilija su vištiena ir hashbrowns.
Meksikietiška tortilija - tinkamas pasirinkimas sočių pusryčių patiekalui. Pavyzdžiui, meksikiečiai ant jos deda kiaušinienę ir valgo ryte su pomidorais ir raudonaisiais pipirais. Šią kukurūzų arba kviečių tortiliją galima naudoti ne tik kaip duoną, bet ir kaip "voką" įvairiems įdarams: tiek saldiems, tiek sūriems. Šis tortilijos receptas yra su vištiena ir bulvytėmis.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite plonais griežinėliais ir pagal skonį pagardinkite prieskonių mišiniu.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 4
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 5
Paruoškite vištienos tešlą. Sumaišykite du kiaušinius ir miltus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 6
Vištienos gabalėlius panardinkite į tešlą ir apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 7
Atskirame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, krakmolą, vieną kiaušinį, pieną ir prieskonius.
Žingsnis 8
Sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.
Žingsnis 9
Iš bulvių suformuokite nedidelius purius pyragėlius.
Žingsnis 10
Kepkite tortilijas augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 11
Tortilijas užpilkite padažu, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 12
Aptepkite duonelės vidurį majonezo ir garstyčių padažu.
Žingsnis 13
Ant padažo sluoksniuokite supjaustytus "Iceberg" salotų lapus, du pomidorų apskritimus, vištieną, daugiau padažo ir hashbrowns.
Žingsnis 14
Sulenkite tortiliją į voką, palikdami vieną kraštą atvirą. Apkepkite tortilijas keptuvėje iš abiejų pusių.
Kategorijos