Publikavimo data: 2024-04-01
Tortilija su hashbrown ir kiaušiniu.
Tortilija yra tradicinis meksikietiškas patiekalas, gaminamas iš kvietinių arba kukurūzų tortilijų su įvairiais įdarais. Jis ypač išpopuliarėjo Meksikoje, Kanadoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose ir kitose Centrinės Amerikos šalyse. Garsiausi tortilijų patiekalai yra burritos, kesadilijos, tacos, fajitas ir kiti meksikietiškos virtuvės užkandžiai. Šiame recepte kaip įdarą naudojame hashbrowns ir kiaušinį.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves nuo odelės. Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Bulves, krakmolą, vieną kiaušinį, pieną ir prieskonius sudėkite į dubenį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoškite kepimo padažą: sumaišykite citrinos sultis ir sojų padažą.
Žingsnis 4
Iš gauto bulvių mišinio suformuokite plokštainį.
Žingsnis 5
Kepkite tortilijas alyvuogių aliejuje arba augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Paimkite paruoštą sojų padažą ir citriną ir užpilkite ant tortilijų. Kepkite tortilijas 3 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 8
Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 9
Keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite du kiaušinius.
Žingsnis 10
Apšlakstykite tortilijas majonezo ir garstyčių padažu.
Žingsnis 11
Ant viršaus uždėkite "Iceberg" salotų, du pomidorų griežinėlius, hashbrown ir keptą kiaušinį.
Žingsnis 12
Įdarytą plokštainį užklijuokite į voką. Apkepkite voką keptuvėje iš abiejų pusių.
Kategorijos