Publikavimo data: 2024-04-01
Tortilija su hashbrown
"Hashbrown" yra populiarus amerikiečių virtuvės patiekalas. Tai smulkiai pjaustytos arba tarkuotos bulvės, keptos keptuvėje mažų bulvyčių pavidalu. Šis patiekalas patiekiamas Šiaurės Amerikos ir Didžiosios Britanijos užkandinėse. Hašbraunas gali būti vartojamas kaip savarankiškas patiekalas arba gali būti naudojamas kaip vienas iš ingredientų. Pavyzdžiui, bulvių plokštainį galima derinti su tortilijomis. Toks tandemas bus puikūs sotūs pusryčiai visai šeimai.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotas bulves, krakmolą, vieną kiaušinį, pieną ir prieskonius.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite sojų padažą ir citrinos sultis.
Žingsnis 4
Iš mišinio suformuokite nedidelius plokštainukus.
Žingsnis 5
Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir apkepkite tortilijas iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Padažą supilkite ant tortilijų. Uždenkite keptuvę dangčiu, kad tortilijos troškintųsi. Troškinkite tortilijas po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Pomidorą supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 8
Atskirame inde sumaišykite majonezą ir garstyčias.
Žingsnis 9
Aptepkite duonelės vidurį majonezo ir garstyčių padažu.
Žingsnis 10
Iš anksto supjaustykite aisbergo salotų lapus. Ant padažo išdėliokite salotas, pomidorus ir hashbrowns.
Žingsnis 11
Stenkitės tortiliją suvynioti į "voką", vienas kraštas turi likti atviras. Kepkite tortiliją ant keptuvės.
Kategorijos