Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu

Šiame recepte prie subtilaus lašišos skonio prisideda kiti aromatai ir skoniai - citrinos, česnakai, terijakio padažas ir aštrus sriracha padažas, kurio pagrindą sudaro aitriosios paprikos, česnakai, cukrus ir actas. Dėl šių skonių derinio žuvis atsiskleidžia iš kitokios perspektyvos ir tampa kitokiu patiekalu. Jo skonis leidžia nustebinti lašišos žinovus. Vienas iš gaminimo pagal šį receptą privalumų yra jo greitumas ir paprastumas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 1
Sumaišykite terijakio padažą su aitriųjų paprikų padažu. Įdėkite tarkuoto česnako. Išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys.

Žingsnis 2

Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 2
Supjaustykite batatą gabalėliais. Marinuokite jį padaže. Atidėkite į šalį 30 minučių.

Žingsnis 3

Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 3
Kepkite žuvį augaliniame aliejuje, kol iškeps. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos