Publikavimo data: 2024-06-15
Aštri lašiša su terijakio ir aitriųjų paprikų padažu
Šiame recepte prie subtilaus lašišos skonio prisideda kiti aromatai ir skoniai - citrinos, česnakai, terijakio padažas ir aštrus sriracha padažas, kurio pagrindą sudaro aitriosios paprikos, česnakai, cukrus ir actas. Dėl šių skonių derinio žuvis atsiskleidžia iš kitokios perspektyvos ir tampa kitokiu patiekalu. Jo skonis leidžia nustebinti lašišos žinovus. Vienas iš gaminimo pagal šį receptą privalumų yra jo greitumas ir paprastumas.
Žingsnis 1
Sumaišykite terijakio padažą su aitriųjų paprikų padažu. Įdėkite tarkuoto česnako. Išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys.
Žingsnis 2
Supjaustykite batatą gabalėliais. Marinuokite jį padaže. Atidėkite į šalį 30 minučių.
Žingsnis 3
Kepkite žuvį augaliniame aliejuje, kol iškeps. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol įgaus auksinę spalvą.
Kategorijos