Publikavimo data: 2024-06-23
Aštri salsa su jalapenos.
Salsa - visame pasaulyje žinomas meksikietiškas patiekalas. Tai sveikas patiekalas, nes gaminamas iš šviežių daržovių ir žolelių. Jame yra daug vitaminų ir mikroelementų. Yra daugybė salsos gaminimo receptų. Keičiant ingredientų kiekį, pridedant ar pašalinant kai kuriuos ingredientus, meksikietiškos salsos pagrindu galima sukurti unikalius skirtingo aštrumo ir skonio padažus. Pikantiška salsa su jalapenos - tai originalus padažas iš pomidorų su unikaliu deginančiu ir rūgščiu jalapeno paprikų skoniu.
Žingsnis 1
Paimkite svogūną, nulupkite ir nuplaukite. Supjaustykite jį mažais kubeliais. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Nelabai smulkiai susmulkinkite kalendrą. Česnaką nulupkite ir nuplaukite. Supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Iš jalapeño paprikų pašalinkite sėklas ir žaliąją uodegėlę ir supjaustykite mažais kubeliais. Išspauskite laimo sultis į dubenį ir pašalinkite sėklas.
Žingsnis 4
Susmulkintą svogūną, pomidorus, jalapenos, kalendrą, česnaką sudėkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Į mišinį supilkite laimo sultis, druską ir pipirus ir gerai išmaišykite. Padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
Kategorijos