Aštri skumbrė su ananasais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštri skumbrė su ananasais

Skumbrė - viena populiariausių jūros žuvų pasaulyje. Ją mėgsta šiuolaikinės namų šeimininkės. Iš šios nedidelės riebios ir švelnios mėsos žuvies ruošiama daugybė skanėstų. Tai gana pigus jūros žuvies pasirinkimas. O pagal sudėtį skumbrė yra tikras lobis, ji idealiai tinka dietinei ir sportinei mitybai. Mūsų receptas leis jums papuošti savo mitybos racioną skaniu, lengvai paruošiamu ir labai naudingu žuvies patiekalu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri skumbrė su ananasais Žingsnis 1
Paruoštą skumbrę supjaustykite gabalėliais. Priklausomai nuo žuvies dydžio, skerdeną reikia padalyti į dvi arba tris dalis. Nuluptą ananasą supjaustykite maždaug centimetro storio trikampiais gabalėliais.

Žingsnis 2

Aštri skumbrė su ananasais Žingsnis 2
Paruoškite nedidelę iki 30 cm skersmens formą. Į formą supilkite pusę majonezo. Ant majonezo sudėkite žuvį, pabarstykite druska ir pipirais. Tada sluoksniuokite paruoštus ananasus. Ant viršaus užpilkite likusį majonezą.

Žingsnis 3

Aštri skumbrė su ananasais Žingsnis 3
Įdėkite formą su skumbre į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 20 minučių. Jei norite, kad ant viršaus susidarytų apetitiška plutelė, formos neuždenkite. Jei ne, uždenkite folija.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos