Publikavimo data: 2024-05-20
Aštri tortilija su dešra
Pikantiška tortilija padės pusryčius paversti neįprastais, su lengvomis Ispanijos natomis. Ją paruošti galės net virtuvės naujokas. Jai paruošti prireiks ingredientų, kurių galima rasti bet kuriuose namuose. Atsižvelgdami į savo skonio pageidavimus, galite pridėti arba pakeisti kai kuriuos įdaro ingredientus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: miltus suberkite į dubenį, suberkite druską, vandenį ir išmaišykite, paruoštą tešlą palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Susmulkinkite šviežias žoleles, sudėkite susmulkintą dešrą ir sūrį. Kai tešla pailsės, padalykite ją į kelis rutuliukus ir iškočiokite plonu sluoksniu.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir ant silpnos ugnies iš abiejų pusių apkepkite tešlos sluoksnį. Ant vieno lakšto sudėkite sūrį, dešrą ir prieskonines žoleles, o kitą lakštą uždenkite kitu lakštu. Kepkite po minutę iš abiejų pusių.
Kategorijos