Aštri tortilija su dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Aštri tortilija su dešra

Pikantiška tortilija padės pusryčius paversti neįprastais, su lengvomis Ispanijos natomis. Ją paruošti galės net virtuvės naujokas. Jai paruošti prireiks ingredientų, kurių galima rasti bet kuriuose namuose. Atsižvelgdami į savo skonio pageidavimus, galite pridėti arba pakeisti kai kuriuos įdaro ingredientus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Aštri tortilija su dešra Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: miltus suberkite į dubenį, suberkite druską, vandenį ir išmaišykite, paruoštą tešlą palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Aštri tortilija su dešra Žingsnis 2
Susmulkinkite šviežias žoleles, sudėkite susmulkintą dešrą ir sūrį. Kai tešla pailsės, padalykite ją į kelis rutuliukus ir iškočiokite plonu sluoksniu.

Žingsnis 3

Aštri tortilija su dešra Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir ant silpnos ugnies iš abiejų pusių apkepkite tešlos sluoksnį. Ant vieno lakšto sudėkite sūrį, dešrą ir prieskonines žoleles, o kitą lakštą uždenkite kitu lakštu. Kepkite po minutę iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, tortilija, Naujųjų metų išvakarių šventė, terijakio padažo patiekalai, namų receptai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos