Aštriai marinuota skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštriai marinuota skumbrė

Skumbrė - ideali jūros žuvis rūpestingoms šeimininkėms, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Ne veltui ši nedidelė, skani ir sveika žuvis plačiai naudojama tradicinėje Europos virtuvėje. Pagal mūsų receptą skumbrę galėsite pamarinuoti per kelias minutes ir pradžiuginti savo šeimą originaliu žuvies patiekalu.
Gaminimo laikas
735 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštriai marinuota skumbrė Žingsnis 1
Paruoštą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, ne didesniais nei 2 cm. Dėkite į lėkštę, pakaitomis apibarstydami svogūnais, pipirais ir smulkintais lauro lapais.

Žingsnis 2

Aštriai marinuota skumbrė Žingsnis 2
Į 750 ml šalto virinto vandens įberkite druskos, cukraus ir saulėgrąžų aliejaus. Gerai išmaišykite, kol kristalai visiškai ištirps. Žuvį užpilkite marinatu taip, kad ji būtų visiškai apsemta. Uždenkite padėklą dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos