Publikavimo data: 2024-06-15
Aštriai marinuota skumbrė
Skumbrė - ideali jūros žuvis rūpestingoms šeimininkėms, kurios rūpinasi savo šeimos mityba. Ne veltui ši nedidelė, skani ir sveika žuvis plačiai naudojama tradicinėje Europos virtuvėje. Pagal mūsų receptą skumbrę galėsite pamarinuoti per kelias minutes ir pradžiuginti savo šeimą originaliu žuvies patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoštą žuvį supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, ne didesniais nei 2 cm. Dėkite į lėkštę, pakaitomis apibarstydami svogūnais, pipirais ir smulkintais lauro lapais.
Žingsnis 2
Į 750 ml šalto virinto vandens įberkite druskos, cukraus ir saulėgrąžų aliejaus. Gerai išmaišykite, kol kristalai visiškai ištirps. Žuvį užpilkite marinatu taip, kad ji būtų visiškai apsemta. Uždenkite padėklą dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Kategorijos