Aštriai sūdyta skumbrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštriai sūdyta skumbrė

Skumbrė - viena seniausių žuvų pasaulyje, turtinga vitaminų ir mineralų, ypač baltymų. Jos kūnas stangrus, todėl ją lengva pjaustyti ir ruošti. Dėl savo taurios spalvos ir puikaus skonio ji vadinama jūrų karaliene.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštriai sūdyta skumbrė Žingsnis 1
Atskirkite filė nuo stuburo. Išimkite visus vidurius ir nuvalykite pilvo vidų servetėle. Padarykite pjūvį per visą skerdenos ilgį išilgai stuburo ir pašalinkite odą. Ištraukite visus kaulus.

Žingsnis 2

Aštriai sūdyta skumbrė Žingsnis 2
Įtrinkite filė iš abiejų pusių druskos ir cukraus mišiniu. Į kalendros ir maltų pipirų mišinį įmeskite smulkintą lauro lapą. Apibarstykite filė. Sutarkuokite česnaką ir įtrinkite jį į žuvies vidų. Suvyniokite filė į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldiklį 24 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos