Aštrioji lašiša orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrioji lašiša orkaitėje

Vienas iš orkaitėje kepamos kumpio lašišos variantų pradžiugins aštriais žolelių ir prieskonių, kuriuose žuvis pirmiausia marinuojama, skoniais. Jie impregnuoja gabalėlius ir išlaiko juos net po kepimo orkaitėje. Tokia žuvis kepama palyginti trumpai, todėl verta išbandyti šį keptos žuvies variantą. Ją galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba patiekti su įvairiais garnyrais ir daržovėmis.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Aštrioji lašiša orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite citrinos sultis, alyvuogių aliejų, druską, pipirus, mėgstamus prieskonius ir šviežias žoleles. Apšlakstykite lašišos gabalėlius marinatu ir palikite 10 minučių kambario temperatūroje, kad marinuotųsi.

Žingsnis 2

Aštrioji lašiša orkaitėje Žingsnis 2
Pašaukite žuvį į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos