Publikavimo data: 2024-10-13
Aštrios krevetės su česnakais
Jūros gėrybės yra mėgstamos šiuolaikinėje Europos virtuvėje. Jos - tikra paspirtis šeimininkei, kuri rūpinasi savo šeimos mityba. Juk iš jų pagaminti patiekalai yra subalansuotos sudėties. Šie labai naudingi produktai turi mažai kalorijų. Mūsų krevetės su česnakais yra paprastai paruošiamas patiekalas; ant jūsų stalo jis atsiras per kelias minutes.
Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, kuo labiau ją įkaitinkite ir supilkite alyvuogių aliejų. Į keptuvę sudėkite krevetes ir kepkite jas ant didelės ugnies, retkarčiais apversdami. Po minutės sudėkite sviestą. Praėjus minutei po to, kai jis ištirps, supilkite sojų padažą.
Žingsnis 2
Toliau kepkite krevetes. Atkreipkite dėmesį, kad tai reikia daryti ant didelės ugnies. Kai padažas užvirs, įberkite druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų krapų. Bendras kepimo laikas priklauso nuo krevečių dydžio. Vidutinio dydžio tigrinėms krevetėms kepti reikia 5 minučių.
Žingsnis 3
Pačioje virimo pabaigoje sudėkite smulkintą česnaką. Jį galite sutarkuoti arba išspausti per presą. Nemaišykite keptuvės turinio. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, leiskite patiekalui šiek tiek atvėsti ir tada išmaišykite.
Kategorijos