Aštrios krevetės su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Aštrios krevetės su česnakais

Jūros gėrybės yra mėgstamos šiuolaikinėje Europos virtuvėje. Jos - tikra paspirtis šeimininkei, kuri rūpinasi savo šeimos mityba. Juk iš jų pagaminti patiekalai yra subalansuotos sudėties. Šie labai naudingi produktai turi mažai kalorijų. Mūsų krevetės su česnakais yra paprastai paruošiamas patiekalas; ant jūsų stalo jis atsiras per kelias minutes.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios krevetės su česnakais Žingsnis 1
Ant ugnies pastatykite keptuvę, kuo labiau ją įkaitinkite ir supilkite alyvuogių aliejų. Į keptuvę sudėkite krevetes ir kepkite jas ant didelės ugnies, retkarčiais apversdami. Po minutės sudėkite sviestą. Praėjus minutei po to, kai jis ištirps, supilkite sojų padažą.

Žingsnis 2

Aštrios krevetės su česnakais Žingsnis 2
Toliau kepkite krevetes. Atkreipkite dėmesį, kad tai reikia daryti ant didelės ugnies. Kai padažas užvirs, įberkite druskos, juodųjų ir raudonųjų pipirų, smulkiai supjaustytų krapų. Bendras kepimo laikas priklauso nuo krevečių dydžio. Vidutinio dydžio tigrinėms krevetėms kepti reikia 5 minučių.

Žingsnis 3

Aštrios krevetės su česnakais Žingsnis 3
Pačioje virimo pabaigoje sudėkite smulkintą česnaką. Jį galite sutarkuoti arba išspausti per presą. Nemaišykite keptuvės turinio. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, leiskite patiekalui šiek tiek atvėsti ir tada išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos