Aštrios marinuotos alyvuogės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrios marinuotos alyvuogės

Užkandis, kurį paruošti užtrunka kelias minutes, yra labai įdomus ir skanus. Tai aštrus, su jautriais pipirais, pikantiškas alyvuogių patiekalas su žolelėmis, imbieru, kalendromis. Tokių skanėstų mėgėjai įvertins jų skonį ir aromatą. Jį galės pasigaminti kiekvienas, tai bus labai laimintis užkandis ant švediško stalo, restorano stalo ir šventinio namų stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios marinuotos alyvuogės Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir petražoles. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką. Smulkiai sutarkuokite česnaką ir imbierą.

Žingsnis 2

Aštrios marinuotos alyvuogės Žingsnis 2
Į susmulkintas žoleles ir prieskonius supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Tada sudėkite alyvuoges ir vėl išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos