Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrios marinuotos alyvuogės
Užkandis, kurį paruošti užtrunka kelias minutes, yra labai įdomus ir skanus. Tai aštrus, su jautriais pipirais, pikantiškas alyvuogių patiekalas su žolelėmis, imbieru, kalendromis. Tokių skanėstų mėgėjai įvertins jų skonį ir aromatą. Jį galės pasigaminti kiekvienas, tai bus labai laimintis užkandis ant švediško stalo, restorano stalo ir šventinio namų stalo.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kalendrą ir petražoles. Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką. Smulkiai sutarkuokite česnaką ir imbierą.
Žingsnis 2
Į susmulkintas žoleles ir prieskonius supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Tada sudėkite alyvuoges ir vėl išmaišykite.
Kategorijos