Publikavimo data: 2024-01-03
Konservuotų pupelių lobio receptas
Konservuotų pupelių lobio yra sotus, aštrus gruziniškas patiekalas. Lobio išpopuliarėjo Kaukaze ir pasižymi sodriu ir ryškiu skoniu. Paprastai patiekiamas su gruziniška duona ir granatų sėklomis. Recepte naudojamos 2 skiltelės česnako ir 60 g hopli-suneli prieskonių, norėdami mažiau prieskonių, kiekį galite sumažinti.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką. Pomidorus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nusausinkite raudonąsias pupeles ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite pomidorus, svogūnus ir česnakus.
Žingsnis 3
Česnaką sudėkite į dubenį ir sumaišykite su actu.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite svogūną 3 minutes. Tada sudėkite pomidorų pastą ir pakepinkite 5 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite pomidorus, pupeles, česnaką ir vyno actą. Pabarstykite apyniais ir virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Palikite 10 minučių pastovėti ir patiekite su smulkintais žalumynais.
Žingsnis 7
Papuoškite patiekalą granatų grūdeliais, patiekite lobio su gruziniškais plokštainiais.
Kategorijos