Publikavimo data: 2024-01-03
Kepti grybai su Provanso žolelėmis receptas
Kepti grybai su Provanso žolelėmis - sveikas ir skanus patiekalas. Švelnūs grybai atskleidžia Provanso žolelių skonį, o sojų padažas papildo pikantiškas natas.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką. Grybus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuo grybų kepurėlės nuimkite viršutinį odos sluoksnį, pašalinkite patamsėjimus ir atnaujinkite grybo kotelio pjūvį. Įkaitinkite orkaitę iki 160⁰C temperatūros.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite į keturias dalis. Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, druską, pipirus, provanso žoleles ir sojų padažą.
Žingsnis 4
Padažą sumaišykite su grybais.
Žingsnis 5
Grybus su padažu sudėkite į kepimo indą. Kepkite 25 minutes.
Žingsnis 6
Grybus patiekite papuoštus šviežiomis smulkiai supjaustytomis žolelėmis.
Kategorijos