Publikavimo data: 2025-08-18
Aštrios naminės garstyčios su medumi ir pienu
Paruoškite aštrių naminių garstyčių, kurių skonį galite reguliuoti patys, atsižvelgdami į savo pageidavimus. Tokias garstyčias paruošti nėra sunku, nes jų pagrindą sudaro garstyčių milteliai. Kad garstyčios nebūtų aštrios, įpilkite daugiau pieno, o jei norite, kad galiojimo laikas būtų ilgas - daugiau acto.
Žingsnis 1
Garstyčių miltelius supilkite į gilų dubenį. Į garstyčių miltelius supilkite actą ir augalinį aliejų ir išmaišykite. Į mišinį suberkite druską, medų ir pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite druską, medų ir pieną ir išmaišykite. Reikės kelių minučių, kad skonis stabilizuotųsi, ir galima patiekti.
Kategorijos