Aštrios naminės garstyčios su medumi ir pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštrios naminės garstyčios su medumi ir pienu

Paruoškite aštrių naminių garstyčių, kurių skonį galite reguliuoti patys, atsižvelgdami į savo pageidavimus. Tokias garstyčias paruošti nėra sunku, nes jų pagrindą sudaro garstyčių milteliai. Kad garstyčios nebūtų aštrios, įpilkite daugiau pieno, o jei norite, kad galiojimo laikas būtų ilgas - daugiau acto.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.82/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios naminės garstyčios su medumi ir pienu Žingsnis 1
Garstyčių miltelius supilkite į gilų dubenį. Į garstyčių miltelius supilkite actą ir augalinį aliejų ir išmaišykite. Į mišinį suberkite druską, medų ir pieną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštrios naminės garstyčios su medumi ir pienu Žingsnis 2
Į mišinį suberkite druską, medų ir pieną ir išmaišykite. Reikės kelių minučių, kad skonis stabilizuotųsi, ir galima patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, garstyčių padažai, receptų knyga

Kategorijos