Garstyčių padažas silkei pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Garstyčių padažas silkei

Garstyčių padažas silkei ruošiamas iš turimų produktų: paruoštų garstyčių, cukraus, acto, augalinio aliejaus (būtinai rafinuoto). Toks padažas atskirai nepateikiamas, bet naudojamas kaip marinatas. Todėl į paruošimo produktų sąrašą papildomai įtraukiama silkė ir svogūnai. Žuvies skonis po marinavimo garstyčių padaže būna tiesiog puikus.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garstyčių padažas silkei Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite cukrų, garstyčias ir actą. Išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų, dar kartą išmaišykite. Palikite pastovėti 15 minučių.

Žingsnis 2

Garstyčių padažas silkei Žingsnis 2
Marinuokite silkę. Sumaišykite svogūnus, silkę ir garstyčių padažą. Dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos