Publikavimo data: 2024-06-08
Garstyčių padažas silkei
Garstyčių padažas silkei ruošiamas iš turimų produktų: paruoštų garstyčių, cukraus, acto, augalinio aliejaus (būtinai rafinuoto). Toks padažas atskirai nepateikiamas, bet naudojamas kaip marinatas. Todėl į paruošimo produktų sąrašą papildomai įtraukiama silkė ir svogūnai. Žuvies skonis po marinavimo garstyčių padaže būna tiesiog puikus.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Giliame dubenyje sumaišykite cukrų, garstyčias ir actą. Išmaišykite. Supilkite augalinį aliejų, dar kartą išmaišykite. Palikite pastovėti 15 minučių.
Žingsnis 2
Marinuokite silkę. Sumaišykite svogūnus, silkę ir garstyčių padažą. Dėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Kategorijos