Garstyčių padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Garstyčių padažas

Garstyčios yra skanus prieskonis. Kad garstyčios būtų švelnesnės, paruoškite garstyčių padažą su pienu ir sviestu. Toks padažas tinka prie mėsos, daržovių, dešrelių, salotų. Jis ruošiamas labai paprastai. Tam reikia iš parduotuvės pasiimti paruoštų skystų garstyčių. Pastaba: aštriausios garstyčios - iš juodųjų sėklų, vidutiniškai deginančios - iš mėlynųjų, švelnaus skonio - iš baltųjų sėklų. Papildomai į padažą galima įdėti čiobrelių, raudonėlių, džiovintų česnakų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garstyčių padažas Žingsnis 1
Paruoškite pieno ir garstyčių mišinį. Į pieną dalimis supilkite miltus, nuolat maišydami. Įberkite druskos ir garstyčių.

Žingsnis 2

Garstyčių padažas Žingsnis 2
Paruoškite garstyčių padažą. Aukštoje keptuvėje ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą. Tada sumažinkite kaitrą iki silpnos. Lėtai supilkite pieno ir garstyčių mišinį, greitai maišydami, kad mišinys būtų vientisas ir švelnus kaip grietinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos