Garstyčių milteliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Garstyčių milteliai

Garstyčios žmonijai žinomos nuo seniausių laikų, tačiau šiandien išskiriamos trys pagrindinės jų veislės: baltosios angliškos, Dižono ir rusiškos sareptos. Šiame garstyčių miltelių recepte siūlome naudoti 1 rūšies miltelius. Ruošiant namines garstyčias iš garstyčių miltelių reikia apsišarvuoti kantrybe, nes joms brandinti reikės bent 5, o geriau 8 valandų. Pati naminių garstyčių iš miltelių gaminimo technologija paprasta: produktai sujungiami ir siunčiami užvirinti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garstyčių milteliai Žingsnis 1
Iš garstyčių miltelių sumaišykite garstyčioms skirtus produktus. Supilkite aliejų į stiklinę arba nedidelį stiklainį. Tada pakaitomis suberkite garstyčių miltelius, cukrų ir druską ir išmaišykite. Tada dalimis, nuolat maišydami, pilkite vandenį, kol garstyčių konsistencija taps panaši į grietinės.

Žingsnis 2

Garstyčių milteliai Žingsnis 2
Leiskite garstyčioms subręsti. Įpilkite citrinos sulčių ir padėkite indą į šiltą, sausą vietą 8 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos