Publikavimo data: 2024-04-08
Garstyčių milteliai
Garstyčios žmonijai žinomos nuo seniausių laikų, tačiau šiandien išskiriamos trys pagrindinės jų veislės: baltosios angliškos, Dižono ir rusiškos sareptos. Šiame garstyčių miltelių recepte siūlome naudoti 1 rūšies miltelius. Ruošiant namines garstyčias iš garstyčių miltelių reikia apsišarvuoti kantrybe, nes joms brandinti reikės bent 5, o geriau 8 valandų. Pati naminių garstyčių iš miltelių gaminimo technologija paprasta: produktai sujungiami ir siunčiami užvirinti.
Žingsnis 1
Iš garstyčių miltelių sumaišykite garstyčioms skirtus produktus. Supilkite aliejų į stiklinę arba nedidelį stiklainį. Tada pakaitomis suberkite garstyčių miltelius, cukrų ir druską ir išmaišykite. Tada dalimis, nuolat maišydami, pilkite vandenį, kol garstyčių konsistencija taps panaši į grietinės.
Žingsnis 2
Leiskite garstyčioms subręsti. Įpilkite citrinos sulčių ir padėkite indą į šiltą, sausą vietą 8 valandoms.
Kategorijos