Publikavimo data: 2024-06-08
Garstyčių ir medaus padažas
Garstyčios - tai visame pasaulyje žinomas stipraus aromato ir aštraus poskonio prieskonis. Priklausomai nuo patiekalo, garstyčios naudojamos miltelių, sėklų arba kreminės pastos pavidalu. Tačiau grynomis garstyčiomis paprastai nerizikuojama gardinti patiekalų, nes jos gali užgožti maisto skonį. Tokiu atveju gerai naudoti garstyčių ir medaus padažą. Jame harmoningai dera ir medaus saldumas, ir garstyčių kartumas, ir jis gaunasi skanus, universalus, o svarbiausia - nesudėtingas.
Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Supilkite medų į indą. Įpilkite garstyčių, alyvuogių aliejaus ir obuolių acto. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į padažą įberkite maltų juodųjų pipirų ir sojų padažo. Vėl gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys.
Kategorijos