Garstyčių ir medaus padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Garstyčių ir medaus padažas

Garstyčios - tai visame pasaulyje žinomas stipraus aromato ir aštraus poskonio prieskonis. Priklausomai nuo patiekalo, garstyčios naudojamos miltelių, sėklų arba kreminės pastos pavidalu. Tačiau grynomis garstyčiomis paprastai nerizikuojama gardinti patiekalų, nes jos gali užgožti maisto skonį. Tokiu atveju gerai naudoti garstyčių ir medaus padažą. Jame harmoningai dera ir medaus saldumas, ir garstyčių kartumas, ir jis gaunasi skanus, universalus, o svarbiausia - nesudėtingas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
51 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Garstyčių ir medaus padažas Žingsnis 1
Sumaišykite ingredientus. Supilkite medų į indą. Įpilkite garstyčių, alyvuogių aliejaus ir obuolių acto. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Garstyčių ir medaus padažas Žingsnis 2
Baigti gaminti. Į padažą įberkite maltų juodųjų pipirų ir sojų padažo. Vėl gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos