Publikavimo data: 2024-10-14
Aštrios raudonosios pupelės su česnakais
Raudonųjų pupelių patiekalas yra sotus ir sveikas baltyminis patiekalas, kurį galima ruošti su įvairiomis daržovėmis. Šiame recepte pateikiamas klasikinis variantas, raudonosios pupelės papildytos sultingomis morkomis ir svogūnais bei aštriais česnakais.
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat peiliu susmulkinkite česnako skilteles. Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 5-7 min. pakepinkite svogūnus, morkas ir susmulkintą česnaką.
Žingsnis 2
Sudėkite raudonąsias pupeles į keptuvę, supilkite vandenį ir virkite apie 1 valandą, kol jos išvirs, ant vidutinės ugnies, įpilkite dar šiek tiek vandens, jei skystis išgaruoja ir pupelės dar nėra išvirtos. Patiekite pupeles su česnaku.
Kategorijos