Aštrios raudonosios pupelės su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Aštrios raudonosios pupelės su česnakais

Raudonųjų pupelių patiekalas yra sotus ir sveikas baltyminis patiekalas, kurį galima ruošti su įvairiomis daržovėmis. Šiame recepte pateikiamas klasikinis variantas, raudonosios pupelės papildytos sultingomis morkomis ir svogūnais bei aštriais česnakais.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios raudonosios pupelės su česnakais Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Taip pat peiliu susmulkinkite česnako skilteles. Įkaitinkite keptuvę ir augaliniame aliejuje 5-7 min. pakepinkite svogūnus, morkas ir susmulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Aštrios raudonosios pupelės su česnakais Žingsnis 2
Sudėkite raudonąsias pupeles į keptuvę, supilkite vandenį ir virkite apie 1 valandą, kol jos išvirs, ant vidutinės ugnies, įpilkite dar šiek tiek vandens, jei skystis išgaruoja ir pupelės dar nėra išvirtos. Patiekite pupeles su česnaku.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, šalutiniai patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pusryčiai, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, perlinė košė, Naujųjų metų išvakarių šventė, grūdų garnyrai, pipirų garnyrai, namų receptai, receptų knyga, sūrio pusryčiai

Kategorijos