Publikavimo data: 2024-04-14
Perlinės žuvys su grybais
Perlovka yra labai naudingi ir maistingi grūdai, kuriuos išvirus įgauna malonų riešutų skonį. Perlovkoje yra daug ląstelienos, ji naudinga odai, kaulams, širdžiai ir virškinimo organams. Pačios kruopos ilgai palieka sotumo jausmą, tačiau pridėjus grybų košė taps dar maistingesnė. Perlovka su grybais yra aromatingas patiekalas, kurį galima patiekti vieną arba kaip garnyrą.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūną, česnaką ir žoleles.
Žingsnis 3
Perlines kruopas sudėkite į tinkamą puodą ir užpilkite vandeniu santykiu 1:3. Įjunkite ugnį ir palaukite, kol užvirs. Sumažinkite ugnį ir virkite 50 minučių.
Žingsnis 4
Keptuvėje, įkaitintoje su alyvuogių aliejumi, pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 5
Į svogūnus sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus.
Žingsnis 6
Kepkite svogūnus ir grybus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Į virtus grybus sudėkite perlovką ir susmulkintą česnaką.
Žingsnis 8
Paprikas ir grybus pasūdykite ir sumaišykite.
Kategorijos