Publikavimo data: 2024-05-25
Gausus perlinių sorų rizotas su cukinija
Nepaisant to, kad perlovka - tai kruopų kruopelė mėgėjui, šiuo atveju ji sužavės net ir ištikimus priešininkus. Tam reikia visai nedaug. Kelių rūšių daržovės, sūris, prieskoniai, sviestas padarys savo stebuklą. Svarbiausia, kad pats receptas yra sotus, bet nesudėtingas ir nebrangus. Ypač daržovių sezono metu jis kainuoja praktiškai kelis rublius. Taip ir perliniai koldūnai - pigesnių nėra, bet skonis atitinka restorano patiekalo lygį.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite, kol taps skaidrus. Nusausinkite perlines kruopas ir nuplaukite po tekančiu vandeniu. Sudėkite jas prie svogūnų, užpilkite 1 puodeliu vandens ir palikite užvirti.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite mažais kubeliais, o virtas morkas - apskritimais. Nulupkite pomidorų odelę ir taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Česnaką sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Po 15 minučių perlovkos virimo sudėkite cukiniją, morką, pomidorą, česnaką ir išmaišykite. Kai vanduo išgaruos, įpilkite jo. Įberkite druskos, pipirų, tada - tarkuoto sūrio, sviesto, krapų. Išmaišykite.
Kategorijos