Miežiai lėtoje viryklėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Miežiai lėtoje viryklėje

Perlovka - tai miežinės kruopos, gavusios tokį pavadinimą dėl savo panašumo į perlus. Juk "pearl" išvertus iš anglų kalbos reiškia perlą. Perlovka yra labai naudinga, nes joje yra daug mineralinių medžiagų ir vitaminų. Ji teigiamai veikia žarnyno ir odos būklę. Perlovkos virimas yra gana ilgas procesas. Tačiau daugiafunkcinėje viryklėje tai padaryti labai lengva. Paruoškite skaniąją perlovą su svogūnais ir morkomis multicooker keptuvėje pagal šį receptą, ir tikrai liksite patenkinti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 1
Perlines kruopas sudėkite į multicookerį ir užpilkite trimis puodeliais vandens. Uždarykite dangtį ir įjunkite "Kruopų" arba "Košės" programą. Perlinių kruopų ketvirčius virkite 60 minučių.

Žingsnis 2

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 2
Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 3

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 4

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus bei morkas.

Žingsnis 5

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 5
Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies 8-10 minučių, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 6
Baigę virti, įmaišykite perlines paprikas.

Žingsnis 7

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 7
Į perlines kruopas sudėkite keptas daržoves, druską ir papriką.

Žingsnis 8

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 8
Viską išmaišykite ir uždengę dangčiu palikite 10 minučių brinkti.

Žingsnis 9

Miežiai lėtoje viryklėje Žingsnis 9
Perlovka multivarke paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos