Publikavimo data: 2024-04-14
Miežiai lėtoje viryklėje
Perlovka - tai miežinės kruopos, gavusios tokį pavadinimą dėl savo panašumo į perlus. Juk "pearl" išvertus iš anglų kalbos reiškia perlą. Perlovka yra labai naudinga, nes joje yra daug mineralinių medžiagų ir vitaminų. Ji teigiamai veikia žarnyno ir odos būklę. Perlovkos virimas yra gana ilgas procesas. Tačiau daugiafunkcinėje viryklėje tai padaryti labai lengva. Paruoškite skaniąją perlovą su svogūnais ir morkomis multicooker keptuvėje pagal šį receptą, ir tikrai liksite patenkinti.
Žingsnis 1
Perlines kruopas sudėkite į multicookerį ir užpilkite trimis puodeliais vandens. Uždarykite dangtį ir įjunkite "Kruopų" arba "Košės" programą. Perlinių kruopų ketvirčius virkite 60 minučių.
Žingsnis 2
Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite svogūnus bei morkas.
Žingsnis 5
Kepkite daržoves ant vidutinės ugnies 8-10 minučių, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Baigę virti, įmaišykite perlines paprikas.
Žingsnis 7
Į perlines kruopas sudėkite keptas daržoves, druską ir papriką.
Žingsnis 8
Viską išmaišykite ir uždengę dangčiu palikite 10 minučių brinkti.
Žingsnis 9
Perlovka multivarke paruošta. Gero apetito!
Kategorijos