Aštrūs beliašai su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrūs beliašai su dešrelėmis

Jei neturite laiko apsipirkti, bet norite pasigaminti ką nors skanaus arba į svečius atvyksta svečias, visuomet pravers beliašai su dešrelėmis. Ypač jei šaldytuve turite kelias dešreles. Jos niekada nesugadins tešlos, priešingai, suteiks jai pikantiško rūkytos mėsos skonio. Praktiškai reikia šiek tiek palaukti, kol tešla pakils, bet visa kita - greitai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs beliašai su dešrelėmis Žingsnis 1
Sumaišykite mieles ir cukrų. Ištirpinkite sultinio kubelį šiltame vandenyje ir supilkite į cukraus ir mielių mišinį. Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Padėkite ją 20 minučių į šiltą vietą.

Žingsnis 2

Aštrūs beliašai su dešrelėmis Žingsnis 2
Supjaustykite dešreles ir svogūnus kubeliais. Kai tešla pakils, sudėkite juos į ją, išmaišykite. Šaukštu dėkite tešlą ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol iš abiejų pusių apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos