Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrūs beliašai su dešrelėmis
Jei neturite laiko apsipirkti, bet norite pasigaminti ką nors skanaus arba į svečius atvyksta svečias, visuomet pravers beliašai su dešrelėmis. Ypač jei šaldytuve turite kelias dešreles. Jos niekada nesugadins tešlos, priešingai, suteiks jai pikantiško rūkytos mėsos skonio. Praktiškai reikia šiek tiek palaukti, kol tešla pakils, bet visa kita - greitai.
Žingsnis 1
Sumaišykite mieles ir cukrų. Ištirpinkite sultinio kubelį šiltame vandenyje ir supilkite į cukraus ir mielių mišinį. Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Padėkite ją 20 minučių į šiltą vietą.
Žingsnis 2
Supjaustykite dešreles ir svogūnus kubeliais. Kai tešla pakils, sudėkite juos į ją, išmaišykite. Šaukštu dėkite tešlą ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol iš abiejų pusių apskrus.
Kategorijos