Beliašai su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Beliašai su vištienos krūtinėle

Beliašas yra keptas pyragas iš neraugintos arba mielinės tešlos su mėsos įdaru. Kalorijas vertinantiems žmonėms šis pyragas nepriimtinas. Kadangi beliašai kepami dideliame kiekyje aliejaus, kad plutelė taptų traški. Tačiau retkarčiais galima pasimėgauti tokiu puikiu patiekalu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Beliašai su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į vištienos faršą sudėkite smulkintą svogūną. Santykis yra maždaug 70 % mėsos ir 30 % svogūnų. Svogūnai mėsai suteiks sultingumo. Tada sudėkite prieskonius. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Beliašai su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Kai tešla pakils, padalykite ją į lygias dalis ir iškočiokite bialyškių pagrindą. Ant pusės apskritimo dėkite įdarą ir uždenkite kita puse. Suformuokite beliašą. Ir taip po vieną.

Žingsnis 3

Beliašai su vištienos krūtinėle Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Beliašai "mėgsta" kepti dideliame kiekyje aliejaus, nepagailėkite jo, bet nepersistenkite. Kepkite beliašus iš abiejų pusių po 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos