Sultingi belyashi su ėriena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Sultingi belyashi su ėriena

Beliašas yra vienas mėgstamiausių mėsos paplotėlių. Įdarui naudojama bet kokia mėsa, tačiau geriausias rezultatas gaunamas sumaišius kelias mėsos rūšis. Manoma, kad beliašo protėviai buvo totorių peremiašai. Tai apvalūs pyragėliai iš maltos mėsos ir mielinės tešlos, kepti dideliame kiekyje aliejaus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingi belyashi su ėriena Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir pertrinkite per mėsmalę vidutiniu tinkleliu, o dar geriau - smulkiai supjaustykite. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais, česnaką susmulkinkite peiliu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų arba prieskonių. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultingi belyashi su ėriena Žingsnis 2
Tešlą supjaustykite į 12 dalių. Suformuokite rutuliukus ir vėl padėkite po rankšluosčiu, kad jie išliktų šilti. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite rutuliuką. Ant vienos pusės dėkite įdaro, uždenkite kita puse ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 3

Sultingi belyashi su ėriena Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Iškeptus beliašus sudėkite į gilų dubenį ir uždenkite rankšluosčiu, kad garuotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos