Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrus ėrienos kebabas
Paprastai kebabai gaminami iš kiaulienos arba vištienos, tačiau čia savo nišą atrado ir ėriena. Būtent ši mėsa laikoma klasika. Ėrienos kebabas - skanus mėsos patiekalas su dūmo natomis. Tradiciškai mėsa suveriama ant iešmo ir kepama ant įkaitusių anglių. Šio visų laikų mėgstamo patiekalo sėkmės raktas yra marinatas. Būtent marinatas suteikia ėriukui sultingumo ir skonio.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Supjaustykite ėrieną vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Sudėkite ėrienos gabalėlius į gilų dubenį. Sudėkite svogūną, prieskonius ir druską. Išmaišykite ir palikite marinuotis 1,5 valandos.
Žingsnis 4
Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių, kol iškeps.
Kategorijos