Aštrus ėrienos kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrus ėrienos kebabas

Paprastai kebabai gaminami iš kiaulienos arba vištienos, tačiau čia savo nišą atrado ir ėriena. Būtent ši mėsa laikoma klasika. Ėrienos kebabas - skanus mėsos patiekalas su dūmo natomis. Tradiciškai mėsa suveriama ant iešmo ir kepama ant įkaitusių anglių. Šio visų laikų mėgstamo patiekalo sėkmės raktas yra marinatas. Būtent marinatas suteikia ėriukui sultingumo ir skonio.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus ėrienos kebabas Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Aštrus ėrienos kebabas Žingsnis 2
Supjaustykite ėrieną vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Aštrus ėrienos kebabas Žingsnis 3
Sudėkite ėrienos gabalėlius į gilų dubenį. Sudėkite svogūną, prieskonius ir druską. Išmaišykite ir palikite marinuotis 1,5 valandos.

Žingsnis 4

Aštrus ėrienos kebabas Žingsnis 4
Mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant grotelių, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos