Ėrienos kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Ėrienos kebabas

Norite išsikepti mėsos, šašlykų ant grotelių, bet oras neleidžia? Ėrienos kebabas orkaitėje gaunasi ne ką prastesnis nei ant ugnies. Kvapni, sultinga, skani mėsa. Iš marinato tik prieskoniai, svogūnai ir sojų padažas, nieko nereikalingo, tik puikus skonis. Kokią mėsą geriau rinktis kebabui? Pirma, kumpį. Antra, šonkauliukus. Na, ir, trečia, nugarinė. Sultingiausios dalys su riebalais puikiai tiks šašlykui arba plovui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ėrienos kebabas Žingsnis 1
Supjaustykite ėrieną vienodais 3-5 cm pločio gabalėliais.

Žingsnis 2

Ėrienos kebabas Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Ėrienos kebabas Žingsnis 3
Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 4

Ėrienos kebabas Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite mėsą, svogūnus, česnakus ir prieskonius.

Žingsnis 5

Ėrienos kebabas Žingsnis 5
Supilkite aliejų ir sojų padažą. Jei reikia, pagardinkite druska. Išmaišykite rankomis, gerai išminkykite svogūnus, uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą marinuotis 5-6 valandoms.

Žingsnis 6

Ėrienos kebabas Žingsnis 6
Mėsą suverkite ant iešmelių. Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių ir kepkite kebabus 7-10 minučių.

Žingsnis 7

Ėrienos kebabas Žingsnis 7
Patiekite paruoštą kebabą su padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos