Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs ešeriai su alyvuogių aliejumi
Visi žinome, kad jūros gėrybės yra labai svarbi mitybos dalis. Jos prisotina organizmą vitaminų ir mineralų, gerina plaukų, nagų ir odos būklę. Krevečių, midijų ir kalmarų nebūtina pirkti parduotuvėje. Jas galima pakeisti jūros ešeriais. Reguliarus šios žuvies vartojimas mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir gerina medžiagų apykaitą. Jūros ešerius galima kepti orkaitėje su prieskoniais ir alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 1
Marinuokite ešerius alyvuogių aliejuje ir sojų padaže, įberkite cinamono ir badiano.
Žingsnis 2
Į kepimo indą sudėkite žuvį kartu su marinatu, baravykais ir cinamonu.
Žingsnis 3
Žuvį kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
Žingsnis 4
Paruoštą patiekalą patiekite į stalą.
Kategorijos