Aštrus gazpačo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštrus gazpačo

Šiame recepte naudojamos trijų rūšių paprikos (raudonoji, geltonoji ir žalioji), todėl sriuba įgauna sodriai oranžinę spalvą. O dviejų rūšių actas ir tabasko padažas suteikia sriubai ypatingo skonio ir aštrumo. Jei mėgstate aštriai, ši sriuba kaip tik jums.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
58 kcal.
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrus gazpačo Žingsnis 1
Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti. Tada pomidorus nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Paprikas perpjaukite per pusę, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Smulkiai supjaustytas daržoves geriau susmulkinti trintuvu. Palikite nedidelį kiekį pipirų.

Žingsnis 2

Aštrus gazpačo Žingsnis 2
Agurką nulupkite ir taip pat smulkiai supjaustykite. Naudokite tokį česnako skiltelių skaičių, koks jums tinka pagal aštrumą.

Žingsnis 3

Aštrus gazpačo Žingsnis 3
Susmulkinkite supjaustytas daržoves trintuvu. Supilkite actą, aliejų ir padažą ir kruopščiai išmaišykite šaukštu. Jei reikia, dar kartą panaudokite blenderį.

Žingsnis 4

Aštrus gazpačo Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite į išvirtą sriubą, taip pat sutrinkite blenderiu.

Žingsnis 5

Aštrus gazpačo Žingsnis 5
Pagal skonį sriubą pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite likusius smulkiai supjaustytus pipirus. Ir mėgaukitės aštriu sriubos skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos