Publikavimo data: 2024-05-25
Aštrūs grissini su sūriu
Grissini su sūriu - labai skanios ir traškios, pikantiško skonio duonos lazdelės. Norintys pradžiuginti šeimą ar nustebinti svečius neliks be komplimentų. Grissini nereikalauja ypatingo virėjo meno, tačiau tešla mėgsta dėmesį ir taisykles. Jei jų laikysitės, itališka duona iš Turino bus įspūdingos išvaizdos, skani iš esmės ir neužims daug laiko.
Žingsnis 1
Į šiltą vandenį supilkite druską ir mieles ir palaukite, kol pakils kepurė. Sutarkuokite sūrį. Į miltus sudėkite mielių mišinį, sviestą, saulėgrąžų aliejų ir sūrį ir užminkykite tešlą. Pastatykite ją šiltoje vietoje 60 minučių, kad pakiltų.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į plokščią duoną. Pabarstykite sezamo sėklomis ir linų sėmenimis ir supjaustykite 2,5-3 cm pločio juostelėmis. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Kepkite orkaitėje 30-40 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos