Aštrūs grybai su petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrūs grybai su petražolėmis

Mėgstu gaminti šiuos grybus savo šeimai, nes kiekvienas mūsų šeimos narys juos valgo skirtingai. Vieni juos valgo kaip užkandį, kiti - su bulvėmis, o mano sūnus net kaip padažą prie spagečių.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs grybai su petražolėmis Žingsnis 1
Geriau imti nedidelius grybus, juos gerai nuplauti, išvalyti.

Žingsnis 2

Aštrūs grybai su petražolėmis Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol beveik iškeps.

Žingsnis 3

Aštrūs grybai su petražolėmis Žingsnis 3
Likus 5 minutėms iki grybų paruošimo, supilkite grietinę ir troškinkite po uždaru dangčiu, kol sutirštės.

Žingsnis 4

Aštrūs grybai su petražolėmis Žingsnis 4
Šio etapo viduryje įberkite druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių.

Žingsnis 5

Aštrūs grybai su petražolėmis Žingsnis 5
Sutarkuokite česnaką, susmulkinkite petražoles ir likus 1 minutei iki kepimo sudėkite į grybus. Kai tik česnakai pradės kvepėti, iškart išjunkite ugnį, kad česnakai išliktų aštrūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos