Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs grybai su petražolėmis
Mėgstu gaminti šiuos grybus savo šeimai, nes kiekvienas mūsų šeimos narys juos valgo skirtingai. Vieni juos valgo kaip užkandį, kiti - su bulvėmis, o mano sūnus net kaip padažą prie spagečių.
Žingsnis 1
Geriau imti nedidelius grybus, juos gerai nuplauti, išvalyti.
Žingsnis 2
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite, kol beveik iškeps.
Žingsnis 3
Likus 5 minutėms iki grybų paruošimo, supilkite grietinę ir troškinkite po uždaru dangčiu, kol sutirštės.
Žingsnis 4
Šio etapo viduryje įberkite druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 5
Sutarkuokite česnaką, susmulkinkite petražoles ir likus 1 minutei iki kepimo sudėkite į grybus. Kai tik česnakai pradės kvepėti, iškart išjunkite ugnį, kad česnakai išliktų aštrūs.
Kategorijos