Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrus kalakutienos kebabas su obuolių skiltelėmis
Kalakutienos kebabai su obuolių skiltelėmis apskritai gaminami labai paprastai, tačiau iš jų išvaizdos ir skonio negalima atimti pikantiškumo ir ekstravagantiškumo. Juos sukuria lengvas saldžiarūgščio obuolio poskonis, taip pat mėsos marinatas iš majonezo, medaus ir garstyčių. Visa tai kartu leidžia tokius kebabus patiekti ant stalo per šventinę puotą ar draugų apsilankymą. Be marinavimo, patiekalui pagaminti nereikia daug laiko.
Žingsnis 1
Kalakutienos filė supjaustykite dideliais gabalais. Sudėkite jas į gilų dubenį, įpilkite majonezo, medaus, garstyčių, druskos ir prieskonių. Išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius gabalėliais. Ant iešmelių pakaitomis suverkite filė ir obuolių gabalėlius. Dėkite iešmelius su kebabu ant kepimo indo ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite, kol iškeps 180 laipsnių temperatūroje, retkarčiais apverskite šašlykus ir užpilkite ant jų likusį mėsos marinatą.
Kategorijos