Publikavimo data: 2024-01-19
Kalakutienos kebabai su daržovėmis orkaitėje receptas
Orkaitėje kepti kalakutienos kebabai su daržovėmis - švelni kalakutienos mėsa su skaniai keptomis cukinijomis ir baklažanais. Šis naminių kebabų receptas nepaliks jūsų abejingų. Naudojame kalakutienos filė, tačiau ją galima pakeisti kalakutienos šlaunelių mėsa arba vištiena. Dėl to patiekalas bus sultingesnis ir puikus pasirinkimas aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Nuplaukite daržoves ir filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite česnaką. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Medinius iešmelius pamirkykite šaltame vandenyje, kad orkaitėje nesudegtų.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką. Daržoves ir filė supjaustykite stambiai.
Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus į gilų dubenį. Įpilkite sojų padažo, druskos, raudonųjų ir juodųjų pipirų bei provanso žolelių. Išmaišykite ir palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 4
Kalakutieną ir daržoves ant medinių iešmelių suverkite tokia tvarka: cukinija, filė, baklažanas, filė, paprika, filė.
Žingsnis 5
Dėkite kebabus 30 minučių į 200 °C temperatūros orkaitę. Nepamirškite kebabus apversti kas 5 minutes, kad iškeptų tolygiai.
Žingsnis 6
Paruoštus kebabus patiekite gausiai apibarstytus smulkiai supjaustytais šviežiais žalumynais ir grietinės padažu, kurio pagrindą sudaro grietinė ir česnakas.
Kategorijos