Aštrūs kalmarai pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aštrūs kalmarai pomidorų padaže

Patiekalas mėgstantiems pomidorų padažą ir Viduržemio jūros regiono žoleles. Patiekalas pagardintas pomidorais, viliojančiais česnakais ir itališkais prieskoniais. Kalmarams toks prieskonių derinys tik į naudą. Jo naudingumą padidina ir troškintuose pomidoruose esantis likopenas. Itališkų prieskoninių žolelių skonis pabrėš Viduržemio jūros regiono virtuvės, kuri laikoma palankiausia sveikai mitybai, natas.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs kalmarai pomidorų padaže Žingsnis 1
Kalmarus supjaustykite vienodais žiedais. Kepkite augaliniame aliejuje 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Aštrūs kalmarai pomidorų padaže Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir kepkite, kol taps permatomi ir auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Aštrūs kalmarai pomidorų padaže Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite tarkuotus pomidorus ir užvirinkite.

Žingsnis 4

Aštrūs kalmarai pomidorų padaže Žingsnis 4
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite supjaustytus kalmarus, žoleles, prieskonius, druską ir pipirus pagal skonį. Pakepinkite jas 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos